قالب وردپرس
سرخط خبرها
خانه / مقالات / مدارک لازم برای تکمیل فرم DS-160

مدارک لازم برای تکمیل فرم DS-160

مدارک لازم برای تکمیل فرم DS-160  :

  1. پاسپورت
  2. برنامه سفر
  3. تاریخ ۵ سفر آخر شما به ایالات متحده آمریکا- اگر سابقه سفر به آمریکا را داشته اید-
  4. اطلاعات سفرهای شما در ۵ سال اخیر ضروری است.
  5. رزومه کاری و تحصیلی : سابقه کاری و تحصیلی و همچنین اطلاعات کاری و تحصیلی کنونی متقاضی مورد نیاز است.
  6. سابر اطلاعات : برخی از متقاضیان با توجه به هدف سفرشان اطلاعات تکمیلی از آنها درخواست می شود. برخی از متقاضبان نیازمند مدارک و اطلاعات تکمیلی می باشند.
  7. متقاضیان ویزای F ،M  و J   که SEVIS ID بر روی I-20MN , I-20B , I20A یا  DS-2019  وجود دارد.به این منظور پیش از تکمیل DS-160  حتما باید I-20  یا DS-2019  خود را دریافت کرده و در دسترس شما باشد.همچنین آدرس دانشگاه یا سازمانی که شما را پذیرش کرده اند از شما درخواست می شود. این اطلاعات همگی در I-20  یا DS-2019  وجود دارد.
  8. متقاضیان ویزای کار که دارای PETITION NUMBER هستند (CW1 ,H3 , H2 ,H1 ( L, O , P , R, E2C : کپی فرم I-129  هنگام تکمیل DS-160  ضروری می باشد . )
  9. سایر متقاضیان ویزای کار : اطلاعات کارفرما ، آدرس وی برای تکمیل فرم DS-160 ضروری است.