خانه / مقالات / مدارک مورد نیاز برای ویزای single و multiple کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای single و multiple کانادا

مدارک مورد نیاز برای ویزای single  و  multiple کانادا :

  1. کپی تمام صفحات پاسپورت
  2. ترجمه شناسنامه
  3. برگه تمکن مالی یا گردش حساب 4 ماهه
  4. تکمیل فرم درخواست ویزا (application form)
  5. تکمیل فرم family information
  6. یک قطعه عکس 4.5 X5
  7. ترجمه اسناد املاک
  8. ترجمه مدارک شغلی ( جواز کسب ، گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی )
  9. رزرو هتل و بلیط
  10. دعوت نامه
  11. ترجمه سند ازدواج ( عقدنامه یا صیغه نامه محضری ) در صورتی که زوجین با هم اقدام کنند.
  • موارد 9 و 10 اگرچه اجباری نیست ولی وجود آن توصیه می شود.